Условия за доставка

  Стъпка 1:
Избирате харесания от Вас продукт и разглеждате описанието и детайлите, посочени за него. Ако сте решили да закупите продукта натискате бутон "Добави в количката". Можете да изберете количеството (броя) на артикула или цвят от опциите за това.

Стъпка 2:
За да продължите,не е необходимо да се регистрирате,имате възможност да пазарувате като гост.Ако решите да се регистрирате което Ви препоръчваме с цел ваше удобство и възможност да следите поръчките си въведете e-mail и парола.Моля,пазете вашата парола тъй като ние нямаме достъп до нея и не можеме да Ви я възстанови ме. След това попълвате данните за доставка на желаната от Вас стока. Избирате метод на плащане, метод на доставка, описвате Вашите специални изисквания, ако има такива.

ВАЖНО ОТНОСНО ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА

Вие можете да разберете колко ще Ви струва доставката точно преди да направите финализираве на поръчката.Системата автоматично изчислява сумата на доставка зависимост от населеното място на  което искате да се достави избрания от вас продукт и теглото на цялата поръчка.В долния десен ъгъл под сума нето е изписано: Цената на доставката _____лв. се плаща ма място.Това ще сумата за доставката Ви.

Стъпка 3:
Потвърждавате вашата поръчка. При не потвърждаване поръчката Ви се анулира автоматично.От момента на Вашето потвърждаване поръчката Ви се регистрира при нас и на посочения от Вас е-mail адрес получавате автоматично генериран от системата e-mail, чрез който се потвърждава Вашата поръчка.

Получавате потвърдителен e-mail от vitrinabg.com с допълнителна информация относно начин на плащане, избор на доставка истойността на доставката. Може да получите втори e-mail от vitrinabg.com, ако е необходима допълнителна информация за уточнение на размер или друго относно Вашата поръчка. Очаквайте от нас потвърждаване на посочения при регистрацията Ви e-mail адрес. Срокът за окомплектоване на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от произвоизводителя или вносителя на дадения продукт. Чрез телефонно обаждане ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки и при възможност кога точно ще Ви посети куриер.

Ако срещате затруднения или имате допълнителни въпроси, пишете ни на mitmen@abv.bg  или shop@vitrinabg.com

 

  

 

 

    Поръчка, направена през онлайн магазина Vitrinabg.com

представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, подлежаща на разглеждане. 

    

    Поръчката се смята за приета от момента, в който представител на Vitrinabg.com контактува с Вас и получи Вашето потвърждение за валидността на поръчката.

     

    При оформянето на покупката от клиента се изисква:

  1. Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за контакт.
  2. Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона “Завършване на поръчката”. Чрез натискане на бутона “Завършване на поръчката” регистрираният клиент изразява съгласието си с настоящите Общи условия.
  3. След получаване на валидна поръчка представител на Vitrinabg.com се свързва с Клиента по телефона за да го уведоми за наличността на поръчаните артикули и срок за доставка на стоката.
  4. В телефонния разговор Клиентът потвърждава съгласието си с цената и сроковете за доставка на поръчаните стоки.
  5. Клиентът получава по e-mail съобщение за изпратената поръчка, което съдържа окончателните детайли на пратката, като вид и брой на изпратените артикули, цена на доставка и обща сума за плащане.

 

          

 

                                                     Цени

Всички цени в онлайн магазина Vitrinabg.com са с включен ДДС и са в български лева. Цената на всеки продукт се отнася за указаното количество и не включва цена за доставка.

Интернет магазин Vitrinabg.com има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на подаване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, онлайн магазина Vitrinabg.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, когато има такива.

 

                                            Плащане

 За да не се съмнявате,че ще бъдете жертва на интернет измама Ние не искаме парите Ви предварително.

 Плащането се извършва с наложен платеж след като сте получили стоката и сте се убедили,че получавате това което сте поръчали.

 

                                              Доставка

 

Доставките се изпълняват от Куриерска фирма ЕКОНТ експрес на преференциални цени с 25% по-ниски от стандартните. Ако желаете да използвате конкретна куриерска фирма, моля отбележете това в поле "Допълнителна информация" в процеса на поръчката.

Купувайте ИЗГОДНО,ЛЕСНО И УДОБНО от онлайн магазин vitrinabg.com