За нас

Здравейте и Добре дошли в интернет магазина vitrinabg.com

Фирмата е създадена през 1992год.с предмет на дейност търговия със стоки за бита,битова техника,и всчко свързано с нуждите на един съвременен дом.

. Създадохме този сайт за ВАС, за да можете да отделите повече време за себе си, за Вашите близки и за управлението на Вашия бизнес. Можете да поръчвате лесно и удобно без да напускате уюта на Вашия дом ,офис или работно място.Възможностите на интернет пазаруването Ви дават предимството само с няколко кликвания на мишката да получите желаната стока до вратата на Вашия дом, офис или работно място. Край на задръстванията, край на досадното обикаляне на магазини и молове, мъкнене на торби и кашони!Няма да срещате навъсени и сърдити продавачки. Преоткрийте удоволствието от пазаруването! Тук ще намерите стоки с гарантиран произход от официалните вносители и дистрибутори за страната! Целта ни е да Ви предложим коректно обслужване,голям избор от качествени стоки ,добри оферти,промоции,намаления и атрактивно ниски цени.Стремим се стоката да достигне до вас в най-кратки срокове и на най-ниска цена.Пазарувайте за себе си, за вашите деца, за любимите хора, за дома,градината ,офиса или направете подарък на скъп приятел. Вече не е необходимо да обикаляте града в търсене на продукт, който традиционно ползвате и незнайно защо не откривате във всеки един магазин.

Желанието ни е да изградим взаимно доверие и дългосрочно сътрудничество с клиентите си като сме отворени за диалог,коментари и предложения от ваша страна.

Екипът на vitrinabg.com ви желае приятно пазаруване и повече свободно време за Вас и Вашите близки!